2005:

Vuoden 2005 loppupuolella herrat Juho Lehtinen ja Henri Helle keskustelivat bändihommien aloittamisesta. Juho oli soitellut rumpuja jo jonkin aikaa ja Henri päätti tarttua basson varteen, joten nyt tarvittiin vielä pari kitaristia ja jonkin sortin suunsoittaja. Pojat päättivätkin saman tien kysyä mukaan jo aiemmista soittelukerroista heille tuttuja Harri Harjua ja Henri Niirasta ja näin oli soittajat kasassa, mutta se laulaja.. Muutamien soittokertojen jälkeen alkoi jo putkahdella omienkin kappaleiden alkuja ja mikkiin mölisijää alettiin nyt todenteolla tarvita. Tällöin yhtyeen juniori Niiranen laitettiin mikrofonin eteen ja hän alkoi päästelemään enkeliääniä ilmoille väliaikaisena kitaristilaulajana. Vaan kuinkas sitten kävikään, yhä edelleen se siihen mikkiin huutaa.

2006:

Anomia teki kesän aikana ensimmäiset julkiset esiintymisensä jotka sujuivat jokainen vähintään kohtalaisesti. Treenikämpän yhtye sai Ruokolahden kunnan nuorisotilasta. Vuosi kului pääosin välillä useammin, välillä ei niin useasti soittoa reenatessa.

2007:

Vuoden vaihduttua Anomiaorkesteri meni käymään studiossa vääntämässä ensimmäisen demonsa. Vuoden alkuun mahtui myös muutama keikka. Nuorisotilalle tullessa muuta käyttöä bändi joutui lähtemään treenikseltä ja siirtymään takaisin Juhon kotitiloihin soittelemaan, sinne mistä kaikki alkoikin. Bändin kokoonpanossakin tapahtui muutoksia, kun ykköskitaristiksi otettiin herra nimeltä Antti Savolainen, Harrin lähtiessä opiskelemaan. Loppuvuosi menikin sitten muutaman keikan ja uusien kappaleiden reenaamisen merkeissä. Että sillee.

2008:

Uusi vuosi 2008 startattiin studioreissulla tammikuussa, jonka yhteydessä uudistettiin yhtyeen kotisivut. Isä-Miitrin hellien käsien hoivassa saimme aikaiseksi kolmen biisin mittaisen demon, joka nimettiin viimeisen kappaleen mukaan Lankeemukseksi. Uuden demon myötä bändi on saanut kuuluvuutta mm. Ylex:n, Radio Rock:n sekä Etelä-Karjalan Radion taajuuksilla. Lisäksi Anomian Myspace-sivustolla kappaleet saivat suuren kasan kuuntelijoita.
           Kevät – kesä 2008 kului Rantakoivun alla –kiertueella mm. Rock to the River –festareilla sekä treenikämpällä ja saunoessa. Kesän aikana jäsenten pääkopat raksuttivat ja reeneissä otettiin esille uusia biisiraakileita, joista saatiin aikaan myös materiaalia uudelle Haaste-demolle, joka julkaistiin marraskuussa. Näillä jatketaan etiäppäin ja kassellaan mitä vuosi 2009 tuo tullessaan..