Tulevat keikat

Keikkoja tulossa. Ilmoitetaan niistä ensi tilassa.

Menneet keikat

27.04.2011   Kerubi (sali), Joensuu   < kuvat > < video >
... Jälleen keskiviikko, tällä kertaa reenikämpältä otettiin suunnaksi Itä-Suomen kulttuuripääkaupunki, Joensuu. Matkalla pohjoiseen kuunneltiin lastenlauluja c-kasetilta, ai että kun tuli vanhat ajat mieleen, vwolkkarin tuuletuskin oli suoraan yheksänkymmentäluvun alkupuolelta. Matka sujui rattoisasti keväästä nauttien, kohta oltiinkin jo Ilosaaressa, jossa romppeet revittiin ulos autosta. Soittimet päästiin kasailemaan about samantien, edellisen bändin poistuessa lavalta.
           Saundit hoidettiin kuntoon vajaassa puolessa tunnissa. Aikaa oli varattu tunti, tosin joillekkin hevimetalli taisi olla liikaa, kuulemma katosta uhkasi tippua lamppuja ja muuta kummaa. Myö oltiin siiheks jo kuitenkin niin tyytyväisii poikii et' lähettii oottamaan keikan alkamista.
           Muutamaa tuntia ja erittäin kylmää "terassi"kevättä kokeiltuamme siirryttiin takaisin Kerubin salin tienoille, josta alkoi olla aika siirtyä lavalle roimimaan. Henkilökohtainen mielipiteeni keikasta: helvetin hyvin hoidettu tekniikka, saundit potki ainakin itsestä viimesetkin vatsataudin rippeet pihalle ja valot pitävät edelleenkin pään sekavana (voi johtua lääkityksen puutteestakin). Oli mukava päästä soittamaan isolle lavalle hyvillä saundeille, huomasi yleisöstäkin että niillä oli hyvä meininki, jota Hencka taisi pariin otteeseen varmistellakin.
           Keikan jälkeen nautittiin vielä Tonavan valoista muutama hetki, jonka jälkeen läksimme ettiskelemään kiertotiehelvetistä oikeaa reittiä, reittiä joka tulisi taas johdattamaan retkut Ruokolahdelle. Matkalla kotiin syötiin kuivia hampurilaisia ja haistiin pahalle. Kerubiin lähdetään mahdollisuuden tullen uudestaan, aivan suuret kiitokset tekniikan miehille sekä kaikille tapahtumaan jollakin tavalla osallistuneille.

- Juippi
 
20.04.2011   Ammattikoulu, Imatra   < kuvat >
Oli aurinkoinen ja pilvetön päivä, keskiviikkoinen keskipäivä. Aimonan retkut suuntasivat kohti Imatran ammattikoulun urheiluhallia. Homma meni pitkälti seuraavan kaavan mukaisesti:
1. kamat autosta lavalle
2. puolen tunnin tiukka veto, osalla yleisöstä taisi olla hauskaakin?
3. tavarat lavalta suoraan autoon, limut kitusiin ja junalla kohti etelän lämpöä.

Kiitokset kaikille paikallaolleille, erityisesti Äxölille joka hoiti miksauksen kelpolailla.

- J
 
26.03.2011   Lucky Monkeys, Lappeenranta
Oli synkkä ja myrskyinen yö.. Sen pituinen se (nyt myö lähetään baariin). :)
          
- Hei hei Henri ja Juu juu Juho
 
19.03.2011   La Barre, Joensuu   < kuvat >
Oli synkkä ja myrskyinen yö, lauantaiyö.. Joutseno, eiku Jojensuu, tuo lappilaisten Helsinki. Sinne myö suunnattiin ensimmäistä kertaa (tokkopa jää viimeiseksi (kai?). Nyt loppui tää vitun kain mainostaminen, kai? Seuraavana Olavi, kai? Eiku Olavi?
           Paikalle päästyäm' tehtiin normaalit rutiinit ja ruvettiin odottelemaan miksaajasetää, (miul oli pien rapelo, T. Rane). Hetkihän siinä meni, viihdyteltiin itseämme katselemalla toisiamma, sekä toisen bändin jäseniä? (gay?).
           Liekö tuorean lavan tuoksu sekoittanut Joensuun kansan, sillä sakkia oli paikalle valunut erittäin runsaasti, tupa oli täynnä! Hyvähän siinä oli roimia kun ihmiset taputtivat mukana ja alkoholi(stit) lensi pitkin baarin lattioita. Innostuksesta punaisena ja märkänä soitimme loppuun jopa Suomi-iskelmää, ah ah! Yksi kovimmista geikkeleistä ikinä, meno oli katossa! Tänne tulemma uudestaankin!!1

- Olavit
 
09.03.2011   Osmo's Cosmos bar, Imatra   < kuvat >
Oli synkkä ja myrskyinen yö, keskiviikkoyö (kai?).. Osmojen sauna, erittäin hyvä syy palata Imatralle aina uudestaan (muuta syytä ei sitten taida ollakaan, kai?).
           Sakkia oli hyvin paikalla ja keikki kova (omasta mielestämme, taidettiin myö taputtaa itsellemme vähän jopa, kai?).. Keikan jälkeen saunottiin useita tunteja, kunnes eräs hipinretku (ei se mikään hippi ollut, kai?) tuli repimään saunasta puhelinhaastattelua varten, muiden onneksi ehdittiin pyyhkeet kietaista (kai?) jotta häpeänaurukuolemilta vältyttiin. Ai niin, juotiinhan myö jouluolutta (kai?), vanhentunutta sellaista (kai?).
           Kaikin puolin upea reissu (kai?) ja keikka (kai?). OC:hen palataan (saunomaan, kai?) yhä uudestaan ja uudestaan (kai?). Kiitos Kai-kille, kai?

- Rane ja Tine
 
15.02.2011   Henry's Pub, Kuopio
Oli synkkä ja myrskyinen yö.. "Tärkeintä ei ole voitto vaan murskavoitto", ja hävittiin sata-0. Käväistiin siis bändikisareissulla kalakukkojen luvatussa maassa. Paikalle tullessa ovet olivat lukossa, vaikka "tärkeintä on olla paikalla ajoissa" ja olimmehan me. Paikalla hypotermiakuoloa odotellessa hoksasimme että oven edessä on mainos illan aktista.. "ANATOMIA", no vittuuks siinä, jätkien toinen keikka ikinä AnaToMiA:nA (edellinen keikka Rock To The Riverissä).
           "Hyvä Rumpali!" oli illan käytetyin lausahdus, keikka meni hyvin mutta kisan vei joku hippibändi jonka kitarat olivat yhtä korkealla kuin Biitlesillä aikanaan. Onnea valitsemallanne uralla! (olihan se oikeasti vitun kova bändi, ei myö paskoille hävitty, kai?). Drinkkiliput valuivat kurkusta alas hyvään tahtiin, kunnes eräs allekirjoittanut rumpali muisti että tässähän on vielä ajettava autoa. Näin tällä kertaa, poistuimme paikalta päät painuneina.. Vitut! Myö tullaan ja hakataan teijät ens kerralla.
          
- Juholi ja Henrili
 
29.01.2011   Sirpakka, Simpele   < kuvat >
Oli synkkä ja myrskyinen yö.. Tilillä oli juurikin sen verran rahaa etten saanut matkalla edes ranskalaisia, vituttaahan se kun joutuu syömään kylmiä nakkeja suoraan liemestä. Keikkapaikalle päästyämme taidettiin ehtiä takakontista ensimmäiset romppeet ottamaan ulos ennenkun ensimmäinen juoppotappelu oli valmiina, syynä taisi olla NHL-turnauksen mitalitaistot tai jotain, en ehtinyt edes ottaa selvää ennenkun samaiset herrashenkilöt tarjoilivat toisilleen käsikynkässä paukkuja.. Pelon sekaisin tuntein roudattiin kamat sisälle ja kasailtiin ihtemme paikalle.
           Ehkä paras vuodenalotuskeikka ikinä. Yleisö oli sekokännissä ja kaatuili pitkin lattioita, listat irtoili seinistä ynnä muuta sellaista (PA:t kaatuivat pariin otteeseen rumpujen päälle). Yksi asia, jota en ihan tänä päivänäkään ymmärrä oli se että porukka heitteli arvokkaita alkoholituotteita pitkin tanssilattiaa, hirveää mahlan tuhlausta. Meininki oli kova, sehän se on pääasia!
           Illan jatkon osalta odotukset olivat myös korkealla, alkoholia kun luvattiin "omantunnon mukaan ilmaiseksi". Tunnin sitä taisi kestää, sitten ei enää kossuvissyä ja muita tuotteita tarjoiltu vaan tilaukset kaikuivat kuuroille kämmenille, mistä lie johtui? Oliko agressiivisella alkoholinkäytöllä osansa asiaan, se jäänee ikuiseksi arvoitukseksi. Omasta mielestä alkoholia kulutettiin kohtuudella ja ennenkaikkea omantunnon sallimissa rajoissa. Kiitos Simpele, tullaan mielellään uudestaankin, jos enää laskette meitä sinne. Rai rai! ja Jepijep

- Henryn ja Juhol           
 
25.12.2010   Alppimaja, Ruokolahti
Tapanin yön akustinen veto! Jos ei muuta, niin tiedossa ainakin alkomahoolia, perinteitä kunnioittaen!
           Alkuillasta kasailimme majassa mielestäni helvetin moisen kasan puihoja ja sähköllä toimivaa tavaraa siihen nähden, että kyseessä oli siis akustinen veto. Kaiken kukkuraksi nämä perkeleen vehkeet tuntuivat vain vittuilevan meille ja kesti hetken jos toisen ennen kuin saimme homman edes jotenkuten pelittämää.
           Sitten itse keikkaan. Rivautimme ensimmäisen rallin ja soitto soljui mukavasti. Kunnes! Yleisöstä tuli palautetta, että ei kuulu. Vittu. Ropelsimme vehkeitä ja yleisö nyökytteli, että jo toimii, jatkoimme siis. Mutta ei, jälleen kappaleen loputta, ei kuullemma ollut kuulunut mitään, HIENOA! Onneksi emme soittaneet pitkää vetoa, sillä tätä säätämistä jatkui koko riipaisun loppuun asti. Mystistä! Noh, tiietäämpähän nyt, että ensi kerralla otetaan tuplasti enemmän rojua mukaan, akkarikeikillekkin.
           Heitimme kamat reenikämpälle ja pääsimme vihdoin itse asiaan eli perinteiseen tapanin yön seikkailuun! Meno oli kuin Willissä lännessä! Ehkäpä sanat RAI RAI, kuvaavat loppuyötä parhaiten. Itselläni aamukin sujui vielä varsin hilpeissä tunnelmissa, Henkka ja Vili taas eivät varmaankaan halua enää sitä muistella ja Juhosta ei tietoa. Mutta hauskaahan se oli!
           Tähän seikkailuun oli hyvä päättää vuosi 2010 ja alkaa juonimaan tulevia seikkailuita vuodella 2011. Rokkenroll!!!

- Niirane
 
17.12.2010   Monari, Lappeenranta
Monarille pitkästa aikaa! Viime kerrasta oli hyviä muistoja, joten iltaa odotettiin innolla. Ja hei, illan pääesiintyjä oli ASTE!!!
           Vietimme aikaa takahuoneessa kertoen kokoajan huononevia juttuja, sekä nauttien sämpylöistä, kahvista ja mehusta. Myös muut illan bändit liittyivät tähän iloitteluun kansamme.
           Outsidersin jälkeen oli meidän vuoromme. 30 minuutin showmme käynnistyi. Yleisö oli alusta asti hyvin mukana ja se nosti soittofiilistä entisestään! Tällä kertaa tekniikkakin pelasi loistavasti ja settiä olisi voinut jatkaa mieluusti pidempääkin. Viimeisenä biisinä soittimme ”akustisen” sovituksen Haaste rallista ja nimi tälle sovitukselle oli osuvasti Haista… Ilmeisesti tämä sovitus oli hyvä läppä myös muista ja yleisö tahditti soittoa nauraen ja käsiä läiskien. Täytyy sanoa, että olihan se kyllä pirun hauskaa vähän jammailla!!
           Monari ja osoitti taas olevansa hyvä keikkapaikka, mistä suuri kiitos kuuluu paikanpäälle saapuneelle väelle. Mielellään tullaan veivaamaan uudemmankin kerran!

- Niirane
 
10.12.2010   Vuoksenniskan työväentalo, Imatra   < kuvat >
Auringon laskettua uskalsimme hiipiä Niskan työväentalon tuntumaan yön varjojen suojissa. Keikkapaikan ulko-ovea ei ollut suojattu risteillä ja valkosipuleilla, joten astuimme sisään. Ennen kuin ensimmäinen askel ehti saavuttaa eteisen mattoa, huomasin suuhuni tungetun pillin mihin minun piti puhaltaa, pillin, josta ei lähtenyt ääntä. Puhkuin ja puhalsin keuhkoni tyhjäksi, mutta ei, se ei riittänyt. Jouduin haukkomaan happea useampaan otteeseen, ennen kuin viimein keuhkojeni ilma riitti saamaan pillistä äänen ”piip”. Myös yhtye toverini kokivat saman ja tämän äärimmäisen urheilusuorituksen ja ylipainomme johdosta olimme fyysisesti täysin lopussa. Onneksi setin vetoon oli vielä runsaasti aikaa ja vetäydyimme palautumaan kellarin käytävään, johon meidät ohjattiin (täydennän vielä, että emme siis olleet alkoholin vaikutuksen alaisena vaan ilmeisesti kuntomme on vain niin huono, että tarpeeksi pitkä puhallus pilliin oli lähes täysi mahdottomuus).
           Kiertelimme haistelemassa ilmapiiriä ja kuuntelemassa illan muita orkestereita. Osa vedoista oli erittäinkin hyviä, osa taas hämmensi minua ainakin henkilökohtaisesti välillä hyvinkin suuresti, mutta olenkin sivistymätön moukka, joka ei ymmärrä taidetta. Sitten tuli meidän vuoro. Yleisöä oli eturivi. Muu porukka olikin sitten levittäytynyt pitkin valtavaa pimeää salia, eli vaikeaa sanoa oliko siellä loppujenlopuksi yhtään ketään. Soitto kuitenkin kulki ja lavalla oli mukavasti tilaa pyöriä ja hyöriä, basismi tosin välillä valitteli ettei kuullut mitään, mutta mitäs pienistä. Keikan jälkeen saimme kuulla yleisöstä, että he olivat kohdanneet samankaltaisia ongelmia kuulemisen suhteen, lähinnä kuulemma pelkää matalaa pörinää. Noh, semmonen sovitus niistä biiseistä sillä kertaa!
           Kamat kyytiin ja kohti Imatran williä yö elämää tarkoituksena käydä parilla. Homma tosin kusi jo matkalla, kun ilmoille kajahti kutsuva narahdus isoa G:tä sisältävästä pullosta. Eipä siinä, lopun voittekin sitten arvailla.

- Niirane
 
06.11.2010   Rentukka, Jyväskylä   < kuvat > < video >
Hippelihei! Se oli Jyväshyvä ja AimonA, ai mahoton! First time in my life, poikapäntillä oli käytössä keikkibussi ja kuljettaja sekä kartanlukija. Noh, vaikkakin nämä kyseiset henkilöt olikin naispuolisia, selvittiin perille aivankin ajallaan. Ainii, ja kun kerrankin kuljettaja oli jokin muu kuin päntin jäsen, se oikeutti poikapäntin pojat juomaan alkoholia. No joo, Rentukassa meitä odotti lauma renttuja, kai ne jossai päntissä veivas tai ainaki ne lavalla kovasti pyörivät. Eiku nehä oli ne Trauma Fieldit ja Constantinet! Nonnii, loppupeleissä päästii tekee Cheekkiä ja eiku syömää ja oottelee keikkaa.
           Keikkahan oli neitseellinen kokemus monessakin mielessä: uusi paikkakunta, "keikkabussi" ja upouusi lähes karvaton kitaristi Viliffi! No hitto, mikäs siinä veivatessa kun kivaa oli. Jopa passo ja pasisti selvis ehjinä keikan loppuun!
           Kotimatka meni...iloisessa tunnelmassa... Monien...monien kusitaukojen jälkeen oltiin taas Ruokolahden synkillä kujilla ja valmiita uuteen päivään. Eihä siinä, kiitti etenki Viliffi, kuljettaja ja assistenttikuvaaja. Myöskin Rentukan renttuväki ansaitsee kiitosta osakseen.
           Kiittihei!

- Helle
 
07.08.2010   Lucky Monkeys, Lappeenranta   < kuvat >
Savottarockista selvittyä olikin jo aika purkaa rojut reenikämpältä ja suunnata kohti Lappeenrantaa. Mie en muista mitään muuta kun sen että oli aivan helvetin kuuma ajaa ilmastoimattomalla täydellä autolla kolmenkympin helteillä. Perille päästyä oli ilo huomata että baarin takaovelta saatiin parit ostoskärryt roudausta varten, ai että kun kävi helposti tällä kertaa tavaroiden siirtäminen.
           Kamat sisään ja rojuja kasailemaan, seiskan jälkeen sound check ja eikun jännittämään että tuleeko niitä ihmisiä. Vaan ei sittenkään, Niirasenhenri keksi että voishan tuota keikkaa vielä mainostella viimekäjessä. Myöhän käytiin tuumasta toimeen ja kaivettiin erivärisiä värillisiä liiduntapasia ja paperia ja ruvettiin taiteilemaan, olo oli kuin neljävuotiaalla kun saa ensimmäistä kertaa ihan omat väriliidut.
           Mainoksia lähdettiin viemään ja trehvaamaan tuttuloita, täytyihän tuo Linnoituksenyökin käydä katsomassa, jotta mikä meininki? Hetken kiertelyn jälkeen viimesille jännittelyille ja odottelemaan keikkoja. Itse kävin Paasohenrin kanssa tuuraamassa Final Frontierin muusikonretkuja yhen keikan verran, neitsytkitarakeikka meni aivan hyvin, ilman verta.
           AimonA aloitteli puolen yön jälkeen riehumaan ja keikka lähti liikkeelle aivan hyvin, porukkaa oli valunut paikalle aivan kivasti. Miksaajasetä oli tehnyt ihan kivan kuuntelun, mie tykkäsin, oli helppo soittaa ihmisten kanssa hevimethaalia. Ihmiset oli mainionkelvollisenihanasti mukana mitä mie kerkesin seuraamaan, siitä kiitos heille. Kaheksan biisiä palttiarallaa ja peräti onnistunut encorevedätys, keikka ohi, kamat autoon, ihmettelemään huonovointisia bändiretkujen kavereita, kohti Ruokolahtea roudausaikeissa, kamat pois autosta ja reenikämpälle, jatkot taas jossain. Kiitoksii Miksaajasetälle, Jarnolle videoinnista, Konstalle kuvista, Final Frontieerille seurasta ja puolen bändin lainaamisesta (sori), Ollille keikan jälkeisestä ulkoilmaesityksestä, Roudari-ihmisille änd. ja yleisölle ja. Näillä lähdetään kohti uusia metkuja. Kiitos ja anteeksi!

- Juho
 
31.07.2010   Savottarock, Ruokolahti   < kuvat >
Neljäs Savottarock ja Anomian retkut roikkuu vieläkin kuvioissa, tästähän on kovaa kyytiä tulossa iloinen perinne. Paikalle lähdettiin taas kuka mistäkin kolosta, itse suoriuduin paikalle jo aamuauringon vielä noustessa. Kamat oli onneksi roudattu paikalle jo edellisenä iltana joten aamutokkuraisen ihmisolennon tehtäväksi jäi ainoastaan kasata rummusto lavalle ja lähteä nauttimaan heinäkuun viimeisestä hellepäivästä.
           Sound checkiä ennen tulikin sitten oikein kunnon yllätys, toinen miksaajasetä oli saant ruokamyrkytyksen ja lähtenyt kotiin potemaan pahoja oloja. Ranen (nii) kanssa jeesailtiin vielä ennen checkiä Gaia-äänentoiston siirtämis/kasaushässäkässä, jonka jälkeen päästiin tekemään taas hommia. Kaikki kunnossa ja kello lähempänä viittä iltapäivällä, ei muuta kuin nauttimaan kesäisestä illasta.
           Muutamien bändien anti tuli tarkistettua ja hieman haisteltua anniskelualueen tunnelmaakin muutaman verisukulaisen seurassa. Final Frontierin keikan aikana rupesi kuitenkin sen verran syyhyttämään että oli pakko paeta. Lähin turvapaikka oli tällä kertaa pukuhuone nro 1, josta löysin suolatikkuja sekä pari pullollista itse pullotettua vettä. Niiden voimalla selvittiin kokolailla lähenevää keikkaa kohti.
           Keikka sujui kohtalaisen hyvällä energialla puolentoista biisin verran, jonka jälkeen tulleista tapahtumista joku noheva ihminen voisi kirjottaa kirjan ja ottaa rahat pois muilta ihmisolennoilta. Antti päätti aloittaa keikan pyörtyilemällä kitaravahvistimen päälle, hetken kesti ymmärtää miksi Imatran vahvistus pudistelee päätään puolentoista metrin verran lavan alapuolella nostamassa vahvistinta takaisin lavalle. Homma hoidettiin yleisön kanssa aktiviteetteja harrastaen ja biisi rykäistiin loppuun noin minuutin sekoilun jälkeen.
           Myöhemmin koettiin vielä taustalaulujen neitsytlaulannan ihanuuksia (toim. huom. akustinen keikka oli jo viikkoa aikaisemmin, sitä ei lasketa), kitaramonitorin pientä takkuilua sekä useita blackouteja usealta bändin jäseneltä. Hiphei?
           Keikka saatiin kaikesta huolimatta hyvällä ja energisella latauksella hoidettua. Hyvä maku jäi suuhun, jalat tosin olivat verillä rankasta poljennosta. Yhden encoren kautta lähdettiin viilentymään hetkeksi ja sen jälkeen rojut takaisin reenikämpälle ja jatkoille (mihin, sitä en hyvälläkään tahdolla enää muista?). Kiitoksia Kulttuuripalvelu Kaiku:lle, Gaia Musicille, Jarnolle videoinnista, useille kuvaajille valokuvamuistimakupaloista, roudareille avuliaista käsistä, Final Frontierille takahuonevitseistä ja jälleen kaikille tutuille ja tuntemattomille jotka eksyivät riehumaan kanssaim'. Jepijepijep.

- Juho
 
23.07.2010   Ruokolahden tori, Ruokolahti   < kuvat >
Heipähei hyvät ihmiset. AimonA palasi suurelta ja mahtavalta demotus- / videonsynnytys-tauolta lähteäkseen mökkiläistorille laulamaan lauluja. Ruokolahden torille paluu herätti nostalgisia tunteita, olihan kyseinen stage toisiksi ensimmäinen jossa rytmiapinat ovat koskaan esiintyneet. Kyseisestä aktistahan ehti kulua palttiarallaa neljä vuotta ennen paluuta. Oih.
           Kovasti oli sellainen olo iski paikalle päästessä että luultavasti viimeistään juontajan juontaessa kaikki lähtevät juosten karkuun kun pojat rupiaa soittamaan saatananmusiikkia. Näin ei kuitenkaan käynyt, ihmiset istua kojottivat katsomassa koko aktin alusta loppuun, osa taputti biisien välissä ja ilmapiiri oli aivan hyvä. Keikka meni hyvin helteestä huolimatta, voih kun oli hyvä vitsi.
           Keikan jälkeen lähdettiin kaljanmittasille jatkoille ja siitä roudauksen myötä kotiin näkemään päiväunia. Näillä eväillä lähdetään kohti Savottarockia ja seuraavaa torikeikkaa. Hiphei.

- Juhon ja Henri "Niirane" Niirasen puhelinkeskustelu
 
12.06.2010   Yksityistilaisuus, yksityinen metsä   < kuvat >
Maalaismaisema, navetan vintti, ei voi hienompaa keikkapaikkaa olla! Synttärikekkereihin koitettiin jotain ohjemaa keksiä. Pienen pohdinnan jälkeen päätettiin soittaa kaikki tulevan demon biisit ja lopettaa setti katastrofaaliseen coveriin!! (toim. huom. enkkorena lisää kovereita)
           Ja keikkahan meni hyvin, Juho katko miu kitarasta kielet ja mie paiskoin rumpuja TÄYSII, purut vaa sinkoili kapuloista! Hauskaa oli jälleen kerran!
           Onnea vielä sankarille, ainii ja Juholle!! Ja erityismaininta kaljan ja boolin määrästä, ei päässy loppumaa. Ei muuta ku kohti studiota!!

- Niirane
 
05.06.2010   Over & Out, Urheilutalo, Imatra   < kuvat >
Koulujen päättymispäivä. Joppilaita kirmaili siellä täällä, ilmassa oli juhlan tuntua. Aimona suuntasi tällä kertaa kohti Imatran urheilutaloa, illalla oli tiedossa Lataus-kisasta voitettu Stam1nan lämppärikeikka!
           Metallikansaa alkoi valua paikanpäälle hitaasti, mutta varmasti. Illan avasivat yllätysesiintyjä Osmo's Cosmos sekä Revoluutio, jonka jälkeen olikin sitten meidän vuoro. Härgä Zarwist pärähti käyntiin ja meno oli melkoinen, loisto yleisö nostatti tunnelmaa entisestään! Perskelees, oli hauskaa!
           Loppuillasta kasseltiin Stam1nan keikka ja käytiin pyörähtämässä Imatran willissä yössä, hurja hurja! Kiitokset kaikille kanssaesiintyjille ja järjestäjille, että päästiin soittamaan! Ja erityiskiitos yleisölle! Hjuva hjuva!!

- Niirane
 
27.05.2010   Metal Activity, Gloria, Helsinki   < kuvat >
Terve. Kiertue jatkuu ja voi hyvin, leijonat pääsivät tällä kertaa Helsinkiin. Matka oli pitkä ja autossa oli tunnelmaa, hikistä tunnelmaa. Edes ilmastointi ei kyennyt pitämään tuota läskin vielä nuoren miehen hikeä poissa. Roudaaminen oli elämämme tähän asti parasta aikaa, se tehtiin tällä kertaa pimeässä ja noin puoli metriä leveissä jyrkissä rappusissa ensimmäisen bändin soittaessa, tästä jää arvet sieluun ikuisiksi ajoiksi.
           Vastassa meitä oli Final Frontier ja kasa vastavoideltuja sämpylöitä. Vedettiinpä taas jätkien kamoilla. Baaso sai taas osansa basismin koskettelusta. FF:n pasisti A-P lainasi passopiuhaa ja muita rojuja ja paskakshan ne taas meni, anteeksi. Keikalla oli muutamia kymmeniä ihmisiä, joista kaikki paitsi yksi taisi pitää hauskaa. Tästä otettuina keikka oli aivan kiva, vähintään toisiksi paras Helsingin keikka so far. Keikan jälkeen juotiin limpparia ja lähdettiin kohti Leijonapitäjää eli MAALLE. Kiitos Final Frontierille kamoista, kuvaajalle kuvista ja ihmisille ylipäätään. Hei hei, nähdään Imatran Urheilutalolla viikon päästä.

- Juho ja Henri (vieläkin se toinen, ei rane, nii!)
 
19.05.2010   Osmo's Cosmos Bar, Imatra   < kuvat >
Näinhän siinä kävi että AA-kerholaisille tuli postissa kutsu OC-baariin ihan melkein omalle keikalle. Hommahan meni niin että Final Frontier oli meijän kera siellä, lämpättiin heitä siellä sitten. Kamat sisään oikein paikan oman roudarin kanssa, tavallaan. Keikka, se meni hienosti, baaso ei kestänyt basismin kovaa käsittelyä, lähes puhelinlangan paksuiset kieletkään ei kestä tätä käsittelyä, aijai. Sakkia oli ihan mukavasti, kaikilla oli peräti lystiäkin. Keikan jälkeen saunottiin ja juotiin omat ja Final Frontierin kaljat ja muut juomat pois pilaantumasta. Kiitos kaikille jotka tulivat tsillaamaan meijän kanssa, kuvaajaihmisille ja erityisesti
- Juho ja Henri (se toinen, ei nii-rane)
 
24.04.2010   Bändikilpailun finaali, OC-Bar, Imatra   < kuvat >
Tösös eli terve!

Anomian kujakollit otti ja lähti finaaliin. Soittoaika aivan ensimmäisenä joten sound-checkihän siellä oli alkamassa heti kun kamat saatiin ovesta sisään. Tutulla kaavallahan se mentiin ja eikun tutkimaan OC-Barin messeviä takatiloja tähtipeileineen, mentiinpähän hätäpäissään häiritsemään jonkinlaisten ihmisten saunatuokiota, no sori.

Ensimmäisnä mentiin räiskimään vartin verran. Ihmisiä oli enemmän ku saipan peleissä yhteensä, ikinä. Harmi vaan että tanssilattiakammo siirsi ihmisiä muutaman metrin lavasta kauemmas ja melko hiljaiselle tanssilattialle riehuttiin menemään. Ei se meijän menoja haitannut, hyvällä meiningillä vedettiin setti ja eikun juomaan, vettä. Kärkipallit jätettiin Madredille, Stam1nan lämppäys saatiin omille harteille. Kiitoksia järjestäneelle taholle sekä OC:lle vesistä ja leivistä ja puitteista, kuvaajille kuvista ja liikkuvista kuvista, Miikalle miksauksesta, yleisölle toljotuksesta ja muille jatkoista tai jos nimeäsi ei mainittu niin kiitos ja anteeksi.
-Nii, juho-
 
12.03.2010   Bändikilpailun semifinaali, Koskis, Imatra   < kuvat >
Moi!

Mieli teki keikalle pitkästä aikaa, joten aateltiin osallistua päntikilpailuu, ku ei muutekaa mihikää päästy soittamaa. Oltii sitte siinä samassa vähä telkkarissa ja radiossa ja pääs nimi lehteeki, viddu! 15 minuutin setti soitettii ite tapahtumassa ja allekirjoittanut oli ainaki iha paskana, läski hikos kirjaimellisesti! Mutta hauskaa oli! Ja jatkooki päästii, kiitos siitä! Nyt sitte vaa uusia juonia grande finalea varten. OC:ssa tavataa! Heippa!

-Nii,rane-
 
01.08.2009   Savottarock, Ruokolahti   < kuvat >
Oli synkkä ja myrskyinen yö, tai niin ne ainakin uhkasivat telkkarissa. Paikalle lähdettiin vasta muutama tunti ennen rockenrollien alkamista, kamat oli purettu ja lastattu jo edellisenä iltana. Kamat kasailtiin paikanpäällä niinkun ennenkin ja pienin avustuksin päästettiin ensimmäinen bändi tekemään hommiaan ja siirryttiin sitten takatiloihin nauttimaan suolatikuista ja Setä-Jorgen balladeista.
           Ennen Sanktion vedon loppua tehtiin viimeiset katkoviivat settilistaan ja täyteltiin pulloja ja toimitettiin omia rutiineja. Siitä suoraan pikaroudauksella loput kamat paikalleen, kiire meinasi tulla ja jännäpissat housuun. Kiireestä huolimatta tehtiin vielä Anomian historian ensimmäinen "ennenkeikkaarinki", jonka kautta oli todella turvallista lähteä roimimaan.
           Keikka lähti oikein mukavasti käyntiin, viimeiset jännitykset ja hilseet karisivat pois ensimmäisten kahden biisin aikana. Siitä eteenpäin homma toimi kuin traktorisauna viime Savotassa, eli ei valittamista. Muutamasta koomailusta ei jaksanut tuskastua, meininki oli aivan loistava. Hauskaa näytti olevan myös Eturintaman Jarkolla, joka tuli esittelemään takakasvojaan muutamaan otteeseen.
           Yleisön pyynnöstä huolimatta käytiin vielä potkimassa Härkää Sarvista ilmoille jonka jälkeen siirryttiin tuttavallisesti jakamaan huomiota lavan edustalle ja siitä jatkoille reenikämpälle roudauksen merkeissä. Kiitoksia lähetellään tällä kertaa järjestäjätahoille, kuvaajille (joita oli aimo kasa), Tiilikaiselle itsensä häpäisystä, Jorge-Sanktio-Eturintamalle viihteestä, muille bändeille sekä Leeville ja muulle yleisölle aktiin osallistumisesta. Ens vuonna uudestaan?

- Juho
 
02.04.2009   Dante's Highlight, Helsinki   < kuvat >
Jouluista ja uusista vuosista on just selvitty, niin taashan sitä pääsee reissaamaan. Junalla lähdin suoraan töistä kohti Pääkaupunkia, muut jätkät kerkesivät paikalle jo vähän aikasemmin. Paitsi Banjo-Henri, kun nyt sitten suomenarmeijan viitta on siirtynyt Henrien niskoille vuoden alusta. Viiden ja kuuden välissä Z-juna paukahti päätepysäkille ja lähdin jolkottelemaan kohti Fred(e)rikinkatua, vissiin oli kaks risteystä matkalla mut silti eksyin noin kolmesti.
           Perille löysin kartan avulla ja huomasin, että puitteet on tällä kertaa ainakin kunnossa. Massiivisista ovista en päässyt kulkemaan kun olivat vielä lukossa mutta rehti portsari ohjasi oikeaan suuntaan. Sisällä vastaan tuli Arterian jätkät, jotka taas ohjasivat miut alakerroksiin takatiloihin. Siellä kaks muuta sankaria odotteli kuumeisesti sound checkin alkua. Ensimmäisenä myö tsekkiä sitten mentiin tekemään, oltiinhan myö taas viimesenä häpäisemässä itteämme illalla.
           Hetken puuhailutuokion jälkeen takaisin taukotiloihin, minne matkalla menin taas väärästä ovesta ja meinasi tulla pieni vitutus, onneksi hissin ovessa oli terapialappu, (jota Antti demonstroi keikkakuvissa lisää). Alhaalla oli aimo kasa kaljaa, jota sivistyneesti katseltiin keikan alkuun saakka vieraskirjaa täytellen. Paikalle saapui kasin hujakoilla myös PanimonPete, joka oli melkein ainut yleisön edustaja illan aikana. Vieraita taisi olla tällä kertaa enemmän kuin maksaneita, mutta väliäkö hällä, keikka se on torstaikeikkakin.
           Arteria soitteli ensin oman settinsä, mukavan näköstä touhua ja varsin huonoja spiikkejä väliin, mut oli niillä Euroopan miehekkäin mikkiteline. Myö aloteltiin illan hämärtyessä vajaalla miehityksellä, reilu 40-minuuttinen kohkattiin, suht perussetti jouduttiin vetämään, olihan Antti siirtynyt tällä kertaa basistin paikalle ja kaikki kappaleet sovitettu tätä keikkaa varten uusiksi. Jätkät hoiti hommansa asiallisen varmasti, Antti osasi soittaa nelikielistä kitaraa ja Niiranen mossata ilman hiuksia, itestä en kehtaa mitään raportoida. Sen huomasin että Henkka oli hommannu langattomat laitteet kun äijä lähti biisin alussa juoksemaan ympäri baaria, melkein ehti laulamaankin.
           Keikan jälkeen käytiin jäähyttelemässä takatiloissa ja tultiin sitten viihdyttämään Peteä ja kuskeja, sekä yhtä innokasta fania joka osti paidankin. Äijä oli Joensuusta asti tullut eikä tienny mihin on menossa, way to go! Yhet siinä maiskuteltiin (jotkut vähän enemmänkin) ja jeesailtiin Arterian guruja roudailuissa, ennenkun suunnattiin kylien läpi nukkumaahan. Kiitokset Strength Val:n jätkille keikan järjestämisestä, PanimonPetelle mukanaolosta ja kuskailuista, Arterialle loistokeikasta ja –seurasta, paitamyynnille onnistuneesta reissusta ja tietysti Joensuun jätkälle fanitoiminnan ylläpitämisestä, hauskaa oli ja Helsinkiin kehtaa kyllä palata (ens kerralla viikonloppuna).

- Juho
 
27.12.2008   The Rocks, Savonlinna  
Joulurock? Eli Savonlinnaa päin lähdettiin rämisemään tällä kertaa, kamat oli kasattu jo hyvissä ajoin ja matkaan lähdettiin yhdeltä. Savolaismaisemiin saavuttiin kolmen nurkilla, josta siirryttiin suoraan sound checkiä tekemään. Teippiä sinne ja teippiä tänne, kaikki saatiin kuitenkin säädeltyä ihan hyvissä ajoin, sitten vaan seuraamaan muitten tsekkilöitä..
           Muutaman hetken päästä suunnattiin Villen (Eturintama) yksikköön, joka osoittautui tälläkin kertaa aivan tilavaksi, siellä saunottiin ja kaljoteltiin, katottiin telkkua ja kehiteltiin kaikenlaista. Näitten jälkeen kyyti tulikin, jätkät oli hommannu meille limusiinin. No ei siinä, kierreltiin kylillä jokunen hetki jos toinenkin dollarit silmillä, yhentoista tietämissä suunnattiin Rocksiin varsin savuisesta autosta. Tämmöstä on siis näköjään demottavan artistin elämä, whoa dude!
           Drinkkilippuja kulutellessa Blind Secrecy alotteli omaa settiään, myö mentiin alakertaan juonimaan illan kulkuja ja ottamaan varsin hämäriä kuvia, niistä lisää joskus. BS:n jälkeen menin jeesaamaan Eturintaman siirtymäriittejä, jonka jälkeen siirryin kuvaukseen ja siitä takasin alakertaan viettämään viimeisiä jännähetkiä.
           Joskus yhden jälkeen myö alettiin laitella viimesiä kamoja lauteille ja päästiin varsin äkkiä rämisemään. Rämiseminen oli oikein kivaa taas, keikka meni omalta osalta parhaaseen nyrkilliseen. Ongelmia ei ollut ja onhan se mukava päästä soittamaan tutussa paikassa. Yleisö oli tällä kertaa ihan hyvissä, osa tuli kiittelemään keikastakin..
           Loppuilta sujuikin taas mukavasti kamoja kantaessa. Ei se kuitenkaan ahistanu, ilta oli mennyt kaikin puolin hauskasti. Kiitokset vielä Jorgelle ja Villelle taustamölinöistä, Eturintamalle keikasta ja järjestelyistä, BS:lle mukanaolosta, kuvaajille kuvista, kuskille hyvistä kyydeistä ja tietysti kaikille paikallaolleille paikallaolosta.

- Juho
 
19.12.2008   Monari, Lappeenranta   < kuvat >
Hiiohoi tonttu-ukot -ja akat. Nyt on viety Lappeenrannaltaki neitsyys. Paitsi että sehä vietii jo kerran.? mut ei se mitään. Kaikki alko männä päivittua heti alkuunsa ku kapulapussi jäi autoo ja eihä sitä sieltä kyliltä saa haettua millää. Voi että, eihä toisiks ainuita kapuloita voi lainata mitenkää ku nehä voi mennä särki! No kuitenki, siinä myö ooteltii ja ooteltii, ei myö tsekkiä tehty kun oltiin lämppäämässä tukkamiehii ja naisii.
           Ysin aikoihi tultiin kyselee että jos myö roudattais kamat, kun joku bändi päätti jättää soittamatta. Sinne myö mentiin ja jotakuinkin tasan aikaan myö ruvettii meuhkaamaan.. Keikka meni helvetin hyvin, hauskaa oli ja pittikin oli, useita kertoja. Pari demoa jaettii ja 40 minuuttia rämisyteltii soittimia ja eiku pois.
           Kiitti kuvaajille Jarnolle, Konstalle ja Viiville ja sit Lavoselle kapuloista. Järjestäjällekki vaikka, moro.

- Henri, toinenki ja Juho, Antti ei oikein ollu sosiaalinen.
 
23.08.2008   Rock to the River, Imatra   < kuvat >
Vestivaali keikka tiedossa, kamat autoon ja nokat kohti naapuripitäjän Jokirokkia. Romppeet lavalle, soundchekki ja kaikki oli valmista festarin toisen päivän ensimmäisen rykäisyn vetäisyyn.
           Setin alkaessa yleisöä oli jo tullut, joskaan ei ihan niin paljon kuin Lordilla myöhemmin illalla, mutta mieltänostattavan mukavasti jokatapauksessa. Ja mikä tärkeintä, meno oli jälleen mahtavaa! Taisipa olla Anatomian historian ensimmäinen kertakin, kun yleisön tanssimista jouduttiin järkkärien toimesta hillitsemään! Jumalauta! ihan ku oikeella hevikeikalla!!!! Kiitos kaikille tukkajumalille ja pyllyn pyörittäjille jotka pitivät menoa yllä, juuri näin!!!
           Loppuilta sujui orkesterin osastolla erittäin mukavissa merkeissä tustustuessa takahuoneen antimiin ja kuunnellessa illan muita esiintyjiä! Ainiin, paitsi Juholla, joka joutui heti keikan jälkeen lähtemään takaisin kohti armeijan ihanuutta. Kiitokset vielä Jannelle, että saatiin olla mukana melskaamassa!!

- Niirane
 
16.08.2008   Zeno Rock, Joutseno   < kuvat >
Tällä kertaa oli vuorossa apinaorkesterimme ensimmäinen keikkakosketus Joutsenoon Zenorockin merkeissä. Kamojen kasailun jälkeen tutustuimme paikkakunnan alkuperäisväestöön sekä nautimme maukasta, jos ei jopa herkullista pitsaa pienten ruokajuomien kera.
           Takaisin tapahtumapaikalle saavuimme sitten vähän ennen oman soittovuoron alkamista. Ennen takahuoneeseen menoa tuli vilkuiltua hieman epäileväisenä ympärilleen, että tuleekohan meillä olemaan edes nyrkillistä yleisöä.. Vartti kului ja könysimme estradille. Jopa pienoiseksi yllätykseksemme saimme huomata, että populaa oli ilmaantunut useampienkin nyrkillisten verran.
           Meno oli erittäin hikistä ja niin bändin kuin yleisönkin joukossa fiilis tuntui vain paranevan setin edetessä. Kaiken kaikkiaan Joutseno oli oikein mieluisa kokemus, jonka kokee mieluusti uudestaankin, kassellaan mitä tulevan pitää! Suurikiitos tapahtuman järjestäneille sekä kuski, roudari ja kuvaaja poppoolle!

- Niirane
 
26.07.2008   Savottarock, Ruokolahti   < kuvat >
Kuukauden päivät oli ehtinyt kulua edellisestä keikasta, kitaroissa oli uudet kielet ja odotimme savotan keikkaa innolla, menihän viimevuotinen settikin loistavasti! Tulimme paikanpäälle jo heti tapahtuman alkaessa katselemaan menoa ja kuuntelemaan muiden bändien musisointia. Tunnelma oli loistava, yleisö oli menossa mukana ja jokainen orkesteri soitti oman keikkansa erinomaisesti.
           Oman soittovuoron lähestyessä alkoi jännäkakka kurkkia kuin orava kolostaan, sillä olimmehan tällä kertaa illan päättävä bändi, kääk, paineita!! Lisäksi illan settiin kuului yksi aivan uusi biisi, jota ei juuri oltu ehditty edes harjoitella. Paskat paskottiin, housut vaihdettiin, kipusimme lavalle ja lettihän lensi! Noin 300-päinen yleisö oli aivan mahtava ja teki soitosta äärettömän hauskan! Uusi biisikin tuntui uppoavan porukkaan erinomaisesti! Keikkaa voisi kuvailla tähänastisista parhaaksi!
           Meno jatkui hyvänä myös soiton loputtua ja tämän huomasi eritoten seuraavana aamuna mm. pään mystisenä särkynä.. Suuret kiitokset mukana olleille bändeille ja eritoten yleisölle! Rock rock!!

- Niirane
 
27.06.2008   Laamalan talo, Ruokolahti   < kuvat >
Lal lal laa, Laamalaan, tiemme tänään johti.. Aurinko helotti kirkkaalta taivaalta kun löysimme itsemme läjäilemässä romppeita tällä kertaa vanhalta kylätalolta. Hiki virtasi ja yhtyeemme adonikset kantoivat antaumuksella johtoja ja muita painavia tavaroita lavalle jänteet pullottaen. Äärimmäisen raskaan roudauksen ja soundchekin jälkeen siirryimme saunan puoleen odottelemaan soitannon alkua.
           Ilta koitti ja aloitimme pärinän. Paikalle oli tullut sakkia mukavasti siihen nähden, että Imatralla oli samaan aikaan käynnissä bb-viikon avajaissessiot. Keikka sujui oikein mainiosti huolimatta siitä, että allekirjoittaneella oli jälleen hieman ongelmia kielien ja varakitaran murtuneen kaulan kanssa. Tukka kuitenkin heilui ja sehän on pääasia!!
           Soiton jälkeen survoimme pelit ja vehkeet autoon ja ja ja ja…. Enempää ei sitten jäännykkään lapsenlapsille kerrottavaa. Kiitokset Laamalan väelle! Rai rai!

- Niirane
 
07.06.2008   Yksityistsempalot, metsä   < kuvat >
Päätä särkee... miksi? Jälleen oli soiton rytkettä tiedossa ja tällä kertaa yksityispippaloitten muodossa, toisin sanoen paikalla tulisi olemaan jokseenkin alkoholin vaikutuksen alaisena olevaa väkeä, joka ei juurikaan välittäisi miten soitto kulkee, pääasia että saadaan ääntä aikaiseksi ja meiltähän se käy! Bileiden innoittamana hankimme myös itsellemme muutamia alkoholituotteita, joita sitten oli aikomuksena keikan jälkeen sivistyneesti nauttia.
           Yleisön tärykalvoille tarjoilimme parhaamme mukaan pärinää, jota hevimusiikiksi kutsutaan. Tunnelma oli aivan loistava eikä ketään haitannut vaikka setin loppupuolella kitaroissa ei juurikaan ollut enää kieliä jäljellä ja rumpukapulat olivat muutamissa osissa. Kun soittimet olivat soittokelvottomia, keikka oli luontevaa lopettaa.
           Ilta kuitenkin jatkui.....Aamu seitsemän aikoihin Antti soittelee että heräili keskeltä metsää, itse olin selvinnyt sänkyyn asti, tosin en tiedä miten. Juhosta ja Henkasta ei ollut tietoakaan. Seuraavana päivänä kaikki kuitenkin olivat kömpineet koloistaan jo treenikämpälle kamojen kasailuun. Tästä on taas hyvä jatkaa!! Kiitos vielä päivänsankareille keikan järjestämisestä ja kuskeille kärsivällisyydestä! Kohti uusia haasteita!

- Niirane
 
17.05.2008   Hyväri, Imatra   < kuvat >
Keikka meni loistavasti!! Vittu. Jopa yleisöäkin oli paikalla oikein mukavasti, vittu, ja tunnelma oli pirun hauska!! Repäisystä jäi erittäin riemastuttava fiilis ja palautekin oli hyvin myönteistä. Tosin, jonkun kukkahattutädin tai sedän mielestä kiroilimme hieman vitusti liikaa saatana. NO SORI! Ei ollu tarkoitus. Eiku olikii, buahahaaaaa! Kiitos hienon tapahtuman järjestämisestä Henzulle, muille bändeille ja tausta poppoolle sekä eritoten loistavalle yleisölle!! Oli pirun hauskaa!! Meno jatkukoon siellä missä miehet ratsastaa eikä lampaat voi laiduntaa!!!

- Niirane
 
09.05.2008   The Rocks, Savonlinna   < kuvat >
Hiphei!! Eka keikka Jumalan vuonna -08!!! Uusia biisejä päristiin vanhojen kera eikä tälläkään kertaa tullut kukaan haukkumaan, ainakaan päin naamaa. Kotimatka sujui erittäin rattoisasti liskojen vilistessä villeissä unissa. Kiitoksia Eturintaman sakille keikin järjestämisestä, sekä Kamalan kauniille naisille ja Diazin rumille miehille! Ainii, kiitos myös kuskeille ja miksaaja-setälle!! rock rock!!!

- Niirane
 
03.11.2007   Yksityistilaisuus, Koskela   < kuvat >
Tüür jatkuu ja jatkuu, tällä kertaa vuorossa oli sitten synttärikeikka. Punk-teemalla oli vaikutusta ainakin Niirasen kasvomaalaukseen. Kamat roudattiin paikalle puolenpäivän hujakoilla, jonka jälkeen saatiinkin jo esiintymispalkkio, jota nopeimmat ehtivät maistella reilummallakin kädellä ennen keikkaa... Äänet koiteltiin ja lähdettiin odottelemaan illan tuloa.
          Illan hämärtyessä aloteltiin sitten soittohommat. Vejettiin omia biisejä ja muutamia kovereita sekä muutamat encoret. Yhteislaulua ja poskien sekä tukan heilutusta nähtiin sopivasti, tunnelma oli varsin kostea. Keikan jälkeen otettiin vastaan palautetta ja pullot sekä tölkit tyhjennettiin varsin mallikelpoisesti. Ilta kului singstar-pelin ratkiriemukkaassa tunnelmassa hyvässä seurassa. Suuremmilta henkilövahingoiltakin selvittiin.
          Aamulla sitten laiteltiin kamoja kasaan omaan tahtiin ja lähdettiin kohti omia koloja. Kiitoksia paikan järjestäneille, juhlakalu-Antille, kuvaaja-Konstalle, kuskeille ja muille paikalla olleille. Anomia-Antti jää tälläkin kertaa ilman kiittelyjä, jälleen kerran oltiin mettäreissulla. Raitista joulua kaikille toivoo Anomia.
 
27.10.2007   Club’Ille, Savonlinna   < kuvat >
Päivä alkoi aamulla, Savonlinnaan kerho lähti hyvissä ajoin, jo puolen päivän jälkeen ja Anttihan oli taas tunnetusti mettäreissulla.. Eli tiedossa oli siis repäisy kolmen hengen voimin. Paikalle saavuttiin sitten siinä kahden ja kolmen välissä, kamat kasailtiin ja soundeja päästiin tsekkaamaan siinä viiden aikaan, ja eikun odottelemaan iltaa halpojen juomien kera.
          Klo 23:n hujakoilla alotettiin sitten soittamaan ja heiluttiin estradilla kutakuinki 40 minuuttia. Hauskaa oli ja yleisöäkin oli. Bonusta oli suomimetallifani Martti (n.m.), jolla oli intoa ja ideoita ihan reilummalla kädellä. Soitto sujui ihan mallikkaasti, kukaan ei tullut jälkeenpäin vittuilemaan.
          Oman soitannon jälkeen siirryttiin taas alkoholin ihmeelliseen maailmaan ja kasseltiin siinä sitten Eturintaman keikka. Illemmalla roudailtiin kamoja ja lähdettiin takasin kohti Ruokolahden tuskaisia kujia. Kiitokset tällä kertaa Club’Illen henkilökunnalle, Eturintamalle, kuvaajille sekä kuskille ja tukijoukoille. Lisää ensi kerralla, hyvää jatkoa ja maailmanrauhaa...
 
28.07.2007   Savottarock, Ruokolahti   < kuvat >
Aurinko paistoi ja linnut lauloi. Ilma oli mitä parhain. Bändiläisten ja järjestäjien joukossa tunnelma oli kuitenkin odottava, sillä rockin alkaessa yleisöä ei vielä ollut liiemmin paikalle saapunut. Illan mittaan väkeä kuitenkin lipui tasaiseen tahtiin lavan lähistölle ja sitä myöten tunnelmakin parani.
          Kun sitten viimein ilta kahdeksan aikoihin kömmimme itse lavalle, saimme ilokseme huomata, että lavan edustalle oli linnoittautunut koko lauma kaikenikäisiä rockin kuuntelijoita, tuttuja ja tuntemattomia. Yleisö tuntui olevan menossa mukana, tukka heilui, taputuksia tuli, nyrkkiä oli ilmassa ja pientä yhteislauluakin saatiin aikaiseksi ja se jos mikä lämmitti erityisesti niirasen mieltä. Niin lavalla kuin keikan jälkeenkin fiilikset olivat loistavat ja siitä kiitos yleisölle. Thänk juu!
 
26.05.2007   Hotel Caribia, Turku   < kuvat >
Tositoimiin lavalle Anomia pääsi kun kello alkoi lähenemään viittä. Lava oli mukavan iso ja tilaa riitti joten näin ollen mahtui pyörimään niin maan perkeleesti minkä bassotaiteilija Helle tekikin. Yllättävä kitaristin poisjäänti ei hiljentänyt menoa ja tukka heilui jälleen minkä kerkesi. Soittokin kulki kohtalaisesti ja niinpä tapahtuman jälkeisessä palautteessa bändiä ei ainakaan haukuttu mitä voisi hyvinkin kuvailla ainakin omasta mielestäni positiiviseksi asiaksi. Lisäksi biisien sanottiin kuulostavan hyviltä kyseisessä genressä. Elikkä ihan jees retki oli sekin ja saatiinpahan taas kourallinen kokemusta.
 
26.05.2007   Auran panimo, Turku   < kuvat >
Nuori kulttuuri musiikki tapahtumassa oli osallistuneille bändeille järjestetty mahdollisuus yhden ylimääräisen soittorupeaman vetäisyyn ja niinpä päätettiin käyvä rämpyttelemässä ennen varsinaista tapahtumaa. Hommaa vaikeutti sellanen tilanne ettei meillä ollu Anttia paikalla joten jouduttiin vetämään vaan yhellä kitaralla. Soittoaika oli klo 13 eikä väkeä ollut pahemmin liikenteessä mutta eipä se juuri menoa haitannut. Parinkymmenen minuutin meuhkaamisen jälkeen pistettiin kamat kasalle ja alettiin valmistautua seuraavaan soitantoon.
 
10.03.2007   Bändikilpailu, Lappeenranta   < kuvat >
Anomian revohka osallistui ensimmäistä kertaa uudella kokoonpanolla Lappeenrannassa järjestettyyn alueelliseen Nuori kulttuuri bänditapahtumaan. Tukka pyöri ja soitto sujui sen verran mallikkaasti, että raati, johon kuului mm. tuottaja Anssi Kippo, valitsi Anomian jatkoon valtakunnalliseen tapahtumaan viiden muun yhtyeen kanssa reilusta paristakymmenestä bändistä. Valtakunnallinen tapahtuma on Turussa toukokuun 25.-27. päivinä ja sinne lähdetään nyt katsomaan että kuinkas se armoton tukanheilutus puree yleisöön. Tiedossa siis mielenkiintonen reissu.
 
19.01.2007   Yksityistilaisuus, Ruokolahti   < kuvat >
Vuoden ensimmäinen repäisy ja väkeäkin riitti. Letti pyöri ja pittikin saatiin pystyyn. Tarjoilukin toimi varsin mainiosti, tästä lähtee kiitokset Ollin suuntaan.
 
18.08.2006   Ruokolahden tori, Ruokolahti   < kuvat >
Soiteltiin arskan paisteessa hevimusiikkia, päät pyöri ja kuuma tuli. Keikka-aika oli komeesti keskellä päivää vaskisoittajien lämppärinä. 5 biisiä, yleisöä parisataa.
 
30.03.2006   Jaakkiman Opisto, Ruokolahti   < kuvat >
Bändin ensiesiintyminen tapahtui Ruokolahdella järjestetyssä taidetapahtumassa alkuvuodesta 2006. Esityksenä vedettiin coveri Metallican kappaleesta One. Soitto sujui suhteellisen mallikkaasti ja niinpä biisi päästiin vetämään vielä samana iltana yleisölle uudestaan. Lavakokemuksen lisäksi orkesteri palkittiin myös pienellä rahasummalla.